9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив с жокер в турнира за участниците в плейофите на...

Макаби Тел Авив с жокер в турнира за участниците в плейофите на Евролигата (видео)

Уейд Болдуин завърши с 18 точки за израелския гранд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив ще има домакинско предимство в турнира, с който ще бъдат излъчени последните участници в плейофите на Евролигата. Израелският гранд подчини Армани Милано с 92:86 в среща от последния 34 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Селекцията на Одед Каташ приключва редовния сезон в турнира на богатите с баланс от 20-14, с което заема седмо място в класирането. Италианският тим има на сметката си 15 победи и 19 загуби на 12-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Уейд Болдуин завърши с 18 точки за Макаби Тел Авив. Джош Небо добави 14 и 9 борби. Роман Соркин се отчете с 13 точки.

Маодо Ло бе най-резултатен за Армани Милано с 13 точки. Шевон Шийлдс вкара 12. С по 11 точки останаха Алекс Пойтрес и Шабас Нейпиър, като първият грабна и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата състава стояха равностойно на паркета през първото полувреме, приключило при равенство – 52:52. След паузата обаче Макаби взе нещата в свои ръце и воден от Уейд Болдуин, спечели третия период с 25:18, за да излезе напред със 77:70 и до финалната сирена не изпусна лидерството.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани