8.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес се настани сред тимовете, които ще се борят за последните...

Анадолу Ефес се настани сред тимовете, които ще се борят за последните места в плейофите на Евролигата (видео)

Турският тим помете Цървена Звезда в последния си мач от редовния сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес си гарантира място в турнира, който ще определи последните участници в плейофите на Евролигата. Това се случи, след като селекцията на Томислав Миятович помете Цървена Звезда със 100:55 в последния си мач от редовния сезон в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Турският тим е с баланс от 17-17 и се намира на 10-то място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Звездашите“ са с 11 успеха и 23 поражения, финиширайки на 16-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Илайджа Брайънт приключи с 26 точки за Анадолу Ефес. Дерик Уилис се отчете с 15. Дан Отуру отбеляза 13 точки и 6 борби.

Лука Митрович, Неманя Недович и Рокас Гиедрайтис бяха най-резултатни за Цървена Звезда с по 11 точки, като първият овладя и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от далечна дистанция – 12/28 срещу 3/23 за Цървена Звезда. Освен това, Анадолу Ефес направи и повече асистенции – 23 срещу 13 завършващи подавания за съперника.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани