10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДвама братя ще играят за Левски Лукойл

Двама братя ще играят за Левски Лукойл

Христо Захариев и Милен Захариев за първи път ще бъдат в един отбор

Левски Лукойл ще си има братско дуо за битките в следващите месеци. За първи път Христо Захариев и Милен Захариев ще играят заедно в един тим. 

Преди време те отново деляха един паркет, но като съперници. Тогава Милен Захариев бе част от Спартак Плевен, заедно с брат си Тодор, докато Христо бе част от Лукойл Академик.

Христо Захариев и Милен Захариев не са единствените братя, които родните фенове ще наблюдават през новия сезон. Николай Маринов и Мартин Маринов вече няколко години заедно се борят за Спартак Плевен, а 2021/2022 няма да бъде изключение.

Първото общо изпитание за Христо Захариев и Милен Захариев ще бъде квалификацията в Шампионската лига, в която столичани ще участват през следващата седмица. На 14 септември от 18.30 ч. в „Арена Армеец“ „сините“ ще играят с украинския Прометей. Другите тимове в София, които ще се борят за място в групите на ШЛ, са Парма, Апоел Ейлат, Льо Ман и Опава.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани