6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМайката на млад баскетболист с благодарности към Иван Чолаков

Майката на млад баскетболист с благодарности към Иван Чолаков

Специалистът е помогнал на Момчил Кадиев, който имал здравословен проблем по време на лагер в Ямбол

Една от легендарните фигури в българския баскетбол Иван Чолаков разтопи сърцето на майката на млад играч. Специалистът, извел Ямбол до шампионската титла в родния елит през 2002 г., е бил неотлъчно до Момчил Кадиев, който е имал здравословен проблем по време на лагера на момчетата, родени 2005/2006 година, в Ямбол.

От клубния му отбор Левски публикуваха писмо с благодарности към Иван Чолаков, изпратено от майката на момчето Даниела Кадиева. Ето и нейните думи без редакторска намеса:

До г-н Иван Чолаков,

Председател на треньорската комисия към БФБ,

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаеми г-н Чолаков,

Казвам се Даниела Кадиева и съм майка на Момчил Кадиев, състезател по баскетбол в БК „Левски”. Бих искала да изкажа своята благодарност, и тази на семейството ми, за всичко, което направихте за детето ни! За това, че в онзи труден за него момент, бяхте и майка и баща… Бяхте му опора и вяра… Бяхте му приятел и добър събеседник. В онзи момент за него бяхте ВСИЧКО! Седя пред клавиатурата и все имам чувството, че каквито и думи да напиша, за да изкажа благодарността си, ще са малко.

Поне вече имам вяра…, вяра че добрите хора като Вас не са изчезнали, че все още съществуват качества, като доброта, човечност, съпричастност… качества, които Вие лично олицетворявате. Радвам се, че макар и задочно и не по толкова добър повод, съдбата ни срещна с човек като Вас. Приемете искрената ни благодарност за всичко което направихте за детето ни!

С уважение и признателност:

Д. Кадиева

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани