9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Mачът беше изключително атрактивен за гледане

Людмил Хаджисотиров: Mачът беше изключително атрактивен за гледане

Не съм доволен от защитата ни и това е нещо, което трябва и ще подобрим, допълни треньорът на Рилски спортист

„Дойдохме с нагласата за битка, с идеята да спечелим и да си гарантираме първото място в редовния сезон и домакинско предимство в плейофите. Успяхме. Смятам, че мачът беше изключително атрактивен за гледане за зрителите. Мач, в който двата отбора си вкарват 214 точки, с над 30 тройки. Двата отбора, и нашият, и Берое, играха изключително силно в нападение. Трябва да се отбележи, че домакините имат състезатели с много висока индивидуална класа в нападение и не е никак лесно да се спират. Неслучайно победиха Балкан миналия кръг като гости. Ако не се лъжа, те са втори по отбелязани точки в нападение, но и втори по получени точки. Разбира се, не съм доволен от защитата ни и това е нещо, което трябва и ще подобрим в следващите кръгове до плейофите, за да имаме успех„, обясни наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха в Стара Загора със 114:100 в мач от НБЛ. 

Ето и какво каза за двубоя баскетболистът на самоковци Александър Янев:

„Получи се много атрактивен мач за публиката. Двата отбора играха с голям процент вкарани стрелби в нападение и се получи доста резултатна среща. Като, че ли допуснахме някои елементарни грешки в защита първото полувреме, но като цяло се получи много хубав мач и се радвам, че спечелихме.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани