8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Сборихме се здраво

Бойко Миленков: Сборихме се здраво

В моите очи първите признаци на подобрение в играта ни са на лице, смята наставникът на Берое

Смятам, че на този етап резултатът в срещата е олицетворение на нашето състояние и реалното съотношение на силите. Отборът положи много усилия, сборихме се здраво и аз съм много доволен от желанието и старанието на момчетата, независимо, че имахме и лоши моменти в мача. Все пак, не всеки ден Рилски получава по 100 точки. В един момент третата част поведохме, но излизането на Мартин Стефанов за 5 нарушения наруши баланса в ротацията ни, а съперникът е с опитни състезатели. Възползваха се. Разбира се, традиционно този сезон взехме прекалено много точки, заради което загубихме срещата„, каза треньорът на Берое Бойко Миленков след загубата от Рилецо със 100:114 в мач от НБЛ. 

Ние сме в деликатна ситуация. От една страна има натрупана огромна умора в края на сезона от мачове, пътувания и т.н., от друга страна трябва да наваксаме нашето изоставане физически, тактически и дори психологически, което може да стане само със здрава работа в тренировъчния процес. Говорихме си мъжки със състезателите и те разбират, че само с по-тежки тренировки можем да търсим резултат до края на сезона. Мога да кажа, че отборът напоследък тренира изключително мотивирано, може би така, както не сме го правили до момента и това ме прави оптимист. В моите очи първите признаци на подобрение в играта ни са на лице. Положително е, че и хората в залата го оцениха с подкрепата си, за което сме безкрайно благодарни. Оправим ли защитата, ще бъде още по-интересно до края на сезона. Незнам дали ще успеем, но мога да гарантирам, че здраво ще се постараем. Поставили сме си за цел да бъдем в оптимално форма за плейофите и Финалната четворка на Балканската лига„, призна наставникът на „зелено-белите“. 

Ето и какво сподели за срещата баскетболистът на Берое Дариъс Хол:

Смятам, че се получи добър мач, в голяма част равностоен. Мисля, че ако успеем да се справяме по-добре в защита, ще имаме доста по-добри шансове да печелим подобни срещи. Играхме здраво и се получи добра атмосфера в залата. Първенството е много равностойно. Чувствам, че отборът се вдига и ще дам всичко най-добро от себе си, за да зарадваме нашите фенове в плейофите.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани