4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Стигна се до обрата основно с много агресия в защита

Людмил Хаджисотиров: Стигна се до обрата основно с много агресия в защита

Не бяхме максимално концентрирани и играхме меко, смята треньорът на Рилски спортист

“Труден мач за нас от психологическа гледна точка, защото двамата им плеймейкъри Дарин Иванов и Ерик МакГил отсъстваха и налице беше класическо подценяване от наша страна. В същото време Ямбол игра много мотивирано и освободено. В такива ситуации, когато се разиграят, те започват да вкарват стрелби, както при Андрей Иванов, при който виждаме 3 от 4 от тройката през първото полувреме. Уили Атуд беше пък 2 от 4, тоест високите им играчи ни вкараха пет тройки“, анализира представянето на своя Рилски спортист в Ямбол Людмил Хаджисотиров.

Не бяхме максимално концентрирани и играхме меко в защита, имахме само три отборни фала през първото полувреме. Абсолютно заслужено ни водиха на полувремето. След почивката, основно с много агресия в защита и тотално печелене на борбата, се стигна до обрат. Така че поздравявам Ямбол за добрия двубой, за доброто първо полувреме. Същевременно е важно, че все пак си тръгваме с победа. Проявихме характер след почивката и се радвам, че всички се запазихме здрави”, добави специалистът, чийто тим спечели за десети пореден път в НБЛ.

Обрат в Ямбол и 10 поред за Рилецо в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани