13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Изпуснахме деликатен психологически момент

Тони Дечев: Изпуснахме деликатен психологически момент

Смятам, че отново изиграхме нелошо първо полувреме срещу един добър отбор, коментира наставникът на Ямбол

Смятам, че отново изиграхме нелошо първо полувреме срещу един добър отбор. Изпуснахме един много деликатен психологически момент, в който можехме да поведем с голяма разлика и да поставим наистина Рилски под напрежение. За съжаление, пропуснахме възможността. Оттам нататък, след една много дълга серия от 14-0, след наши грешки и лоши решения, нещата се обърнаха. Надявах се това да се случи по-късно в мача. Исках да стоим близо до края и да се опитаме да изненадаме съперника, който наистина е добър, играе добре и с лекота“, каза след загубата на своя Ямбол със 71:87 треньорът Тони Дечев.

Поздравявам отново своите момчета за тези минути, в които сме концентрирани, в които се борим и играем равностойно дори и с най-добрите. Продължаваме нашата работа, продължаваме с двубоите, които ни предстоят, този вече е в миналото. Не мога да бъда доволен след загуба, но в крайна сметка виждам и много хубави неща, които тренираме и се случват по време на мач, което е най-важното”, допълни наставникът на ямболии, които отстъпиха за седми път в НБЛ през 2020/2021.

Обрат в Ямбол и 10 поред за Рилецо в НБЛ (видео)

Ето и какво сподели за срещата гардът на Ямбол Евгени Василев:

Играхме добре до третата част. След това вероятно умората ни оказа влияние. Допуснахме много грешки, противникът ни натисна и така се стигна до крайния резултат.”

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани