7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияОбрат в Ямбол и 10 поред за Рилецо в НБЛ (видео)

Обрат в Ямбол и 10 поред за Рилецо в НБЛ (видео)

Силно второ полувреме за тима от Самоков в зала "Диана"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист направи пълен обрат в Ямбол, за да запише 10-тата си поредна победа в НБЛ. Самоковци надделяха над селекцията на Тони Дечев с 87:71 в мач от 12 кръг в мъжкия ни елит.

НАЙ-ДОБРИ: Николас Карвачо постави срещу името си с екипа на Рилецо още един дабъл-дабъл – 22 точки и 10 борби. Алекс Симеонов го последва с 18 и 12 борби. Павлин Иванов реализира 14 точки.

Андрей Иванов бе най-добър за Ямбол с 19 точки и 8 борби. Уили Атууд вкара 12. Георги Герганов се разписа с 10 точки и 4 борби. Дебют за тима от Града край река Тунджа направи американецът Фраклин Уилямс, който се отчете с 4 точки и 1 борба за 28 минути.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Ямболии успяха да се противопоставят успешно на лидера в НБЛ през първото полувреме и чрез Уили Атууд, Андрей Иванов и Кръстан Кръстанов излязоха напред с 48:44.

След паузата обаче Рилски отвърна и чрез Николас Карвачо, Алекс Симеонов и Павлин Иванов направи пълен обрат за 68:59. През последната четвърт гостите не изпуснаха контрола и стигнаха до аванс от 19 точки, което се оказа достатъчно за победата.

И ОЩЕ: Самоковци са еднолични лидери в шампионата, като имат само 1 загуба. Ямболии са седми с баланс от 3-7.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 януари Рилски спортист ще приеме Черноморец, а Ямбол ще гостува на Левски Лукойл.

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани