10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Не играхме нашия стил баскетбол

Людмил Хаджисотиров: Не играхме нашия стил баскетбол

Бяхме доста далеч от това, което искаме да покажем и което сме показвали, смята наставникът на Рилски спортист

„Ясно беше, че ще дойде моментът на първата загуба. Поздравявам Ямбол, който победи заслужено. Трудно бихме победили в тази зала в двубой, в който имаме 11 асистенции и 17 грешки. Не играхме нашия стил баскетбол. Позволихме да ни вкарат 30 точки в четвъртата част – в момента, когато събитията се решаваха точка за точка. Бяхме доста далеч от това, което искаме да покажем и което сме показвали като игра„, смята наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров. 

„Трябва с работа и с усилия, с мисъл и с концентрация да си подобрим състоянието и да започнем да играем по-добре. Всяко едно нещо трябва да си го изработим и да си го извоюваме. Никой нищо няма да ни даде наготово. Това, че в момента сме първи, няма значение. Аз гледам как играе отборът. Имаме само 7 точки от бърза атака и позволихме да ни вкарват лесни кошове. Когато разиграеш такъв отбор, той започва да се надскача. Трей Сампсън е с 25 точки и 80%, 4/5 от тройката. Иван Лилов също влезе в добър ритъм, докато ние видимо не бяхме в добро състояние и това пролича на терена„, каза още наставникът на самоковци, които допуснаха първо поражение в НБЛ през 2022/2023 след 80:86 като гости в Ямбол. 

„Имахме два момента, в които повеждахме с 9-10 точки, играехме добре и след това им позволихме да се върнат в мача. Просто не сме готови. Стават ротации и след това ни се губи ритъмът. Това трябва да се поправи, защото няма време. Това е нещото, над което ще работим и което ще фиксираме по най-бързия начин„, завърши Людмил Хаджисотиров. 

Ямбол сложи спирачки на серията на Рилецо в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани