4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Имаме неща, върху които да работи

Людмил Хаджисотиров: Имаме неща, върху които да работи

Тази школа на Черно море от много години работи добре, коментира треньорът на Рилски спортист

Опитахме се да въртим целия състав, всички да играят и да имат роля. Без Трей Портър бяхме. Смятам, че се получи. Искахме горе-долу да лимитираме Черно море Тича до 70 точки, което също стана и най-важното беше да завършим здрави. Така че поздравявам отборa, че подходи сериозно към двубоя„, коментира треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Черно море Тича с 93:71.

Искам да поздравя и Черно море Тича, които играят добре тази година, агресивно. Много се надявам да се разреши при тях финансовото положение, защото не е сериозно такъв голям град като Варна, с толкова много хора и бизнеси, да има отбор с изцяло местни момчета, хубави момчета, перспективни и талантливи, и да нямат никаква финансова подкрепа от общината. Просто това е несериозно и не говори добре за общината. Дано да се вразумят, да помогнат на отбора и да се намерят и още хора, които дават пари, защото в тези момчета има бъдеще за баскетбола, има талант и ще има и повече. Тази школа на Черно море от много години работи добре, така че им пожелавам това да се разреши, да завършат сезона тази година и догодина да са още по-добре„, каза още наставникът на самоковци, които са лидери в НБЛ.

Имаме две загуби в шампионата и то дойдоха в много добър момент – преди Купата. Имаме неща, върху които да работим и да подобряваме за плейофите и до плейофите. Просто се надявам да сме здрави, за да можем да се подготвим максимално добре„, завърши Людмил Хаджисотиров.

Рилски спортист си тръгна като победител от Варна (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани