18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Явно този млад отбор на Варна не представлява интерес за...

Даниел Клечков: Явно този млад отбор на Варна не представлява интерес за общината

Въпреки загубата с 22 точки, аз съм доволен от момчетата, добави наставникът на Черно море Тича

Днес вкарахме 11 тройки, 40% сме от зад дъгата, втори мач поред. Това е радващо. През първото полувреме движехме много топката, играехме на скорост в нападение, затова имахме и добър процент. Едни и същи неща, 17 на 6 точки от грешки, при положение, че сме направили само 10 грешки в този мач те са вкарали 17 точки. Горе-долу на всяка грешка ни вкарат точка. И 22 на 7 точки от втори шанс, не можем да се преборим, по-големи тела са, там определено имат много голямо предимство и ни е трудно. Горе-долу там направиха разликата“, заяви треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Рилски спортист със 71:93.

Въпреки загубата с 22 точки, аз съм доволен от момчетата. Те се стараха, хвърлиха се, играха с желание, бяха мотивирани. Това е достатъчно, на тях тези мачове само им помагат. Играхме срещу първия в редовния сезон на НБЛ и се представихме достойно с млади момчета от школата на Черно море плюс две момчета – юношески национали. Явно този млад отбор на Варна не представлява интерес за общината, която не желае да го финансира“, добави наставникът на „моряците“.

Рилски спортист си тръгна като победител от Варна (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани