10.5 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Цял сезон се опитваме да изчистваме нещата, които ни пречат

Любо Минчев: Цял сезон се опитваме да изчистваме нещата, които ни пречат

Непреодолим съперник в плейофите е само Чикаго Булс, обясни наставникът на Спартак

„Не ни достигнаха много неща. Ако в началото бяхме равностойни и имахме някои по-добри неща в нападение, то през второто полувреме играхме доста по-зле и с доста повече грешки. Отделно, здравословният проблем със Седариан Рейнс, който се контузи. Взе още не знам какво е състоянието му. Но не искам да се оправдавам. Не съм доволен като цяло от играта ни – нито в нападение, нито в защита“, обясни наставникът на Спартак Любо Минчев след загубата от Балкан с 67:78 в мач от последния 33 кръг на редовния сезон в НБЛ.

Цял сезон се опитваме да изчистваме нещата, които ни пречат, за два-три дни просто не може да стане. Има определен проблем, тъй като на някои играчи им се наложи да играят на непривични за тях позиции. За плейофите – няма съперник, който да не е непреодолим. Непреодолим съперник е само Чикаго Булс“, смята треньорът на плевенчани, чийто тим ще излезе срещу Черноморец на 1/4-финалите в родния елит.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани