11.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Не мога да кажа, че не сме се старали

Любо Минчев: Не мога да кажа, че не сме се старали

Проблемът е, че правихме малко повече грешки, допълва наставникът на Спартак

Тежък стана мачът, защото не играхме добре. Допуснахме грешки в защита, особено на моменти организацията и в нападение беше много зле. Има едно нещо обаче, което не мога да спестя. Да може да сме загубили, обаче не мога да бъда недоволен от старанието на играчите ни. Не мога да кажа, че не сме се старали. Проблемът е, че правихме малко повече грешки„, коментира представянето на новия си отбор Спартак в Бургас треньорът Любо Минчев. 

Трябва да свикваме с това да играят по начина, по който искам. Сценарият ни е нов. Де факто има доста неща, за които не ни стигна време да отработим. Не искам обаче това да звучи като извинение. Поздравявам Черноморец, играха добре. Мисля, че играха с висок процент на стрелба от средно разстояние, както и трите точки. Новият играч Джордан Тъкър доста им помогна. Това е един мач. Знам, че е неприятно и че серията от загуби се увеличава, но смятам че ще се оправят нещата, казва още наставникът на плевенчани, които загубиха за шести пореден път в НБЛ. 

Черноморец вгорчи дебюта на Любо Минчев начело на Спартак (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани