10.9 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Като нямаме сериозност, дори и да бием, не съм доволен

Любо Минчев: Като нямаме сериозност, дори и да бием, не съм доволен

Един отбор трябва да надгражда, а не просто да престоява на терена, смята треньорът на Спартак

„Направихме една разлика във втората четвърт. Може би след средата на третия период не съм доволен как играхме. Много грешки направихме. Като направихме разлика от над 20 точки, след това имаше едно отпускане и несериозно отношение, нито добре в нападение, много грешки направихме, нито в защита. И не съм толкова доволен от това как завърши мача. За мен един отбор трябва да надгражда, а не просто да престоява на терена и да доиграва мача„, заяви треньорът на Спартак Любо Минчев след победата над Черно море Тича със 102:87 в мач от НБЛ.

„Срещу Шумен, ако играем така, ще имаме проблеми. Ние сме отбор, който ако играе добре и стeгнато, нещата са добре и аз съм ок. Дали ще победим или ще загубим, това е различно. Като нямаме сериозност, дори и да бием, не съм доволен“, добави наставниът на плевенчани, които са пети в класирането с баланс от 14-12.

Николай Маринов се включи много положително. Игра доста добре и водеше отбора. Доволен съм доста от него, аз още на полувремето го похвалих„, завърши Любо Минчев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани