18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Явно другите отбори не могат да намерят слабостите ни

Алекс Симеонов: Явно другите отбори не могат да намерят слабостите ни

За нас е важно да победим Берое за самочувствие, сподели крилото на Рилски спортист

От нас винаги се изисква малко повече от това, което правим, но това е нормално. Това е от гледна точка на треньора. Иначе подходихме сериозно към мача. Знаем силните и слабите им страни. През второто полувреме успяхме да лимитираме борбата им в нападение – през първото полувреме имаха 8, а през второто, мисля че само 1 или 2. Завъртяхме целия състав. Свежи сме сравнително след този двубой. Всеки поигра и даде по нещо. И така гледаме към следващия мач с Берое„, сподели един от най-добрите играчи на Рилски спортист в Плевен Алекс Симеонов.

Разбира се, че имаме слаби места. Видяхте срещу Парма. Ние не сме непобедим отбор, знаем слабостите си и работим да ги подобрим всеки ден. Явно другите отбори все още не могат да ги намерят. За нас е важно да победим Берое за самочувствие и да влезем с добро настроение в плейофите. Излизаме, за да спечелим в нашата зала. Ние играем трудно като домакин, тъй като нямаме загуба навън. От тази гледна точка трябва да подходим сериозно“, каза още крилото на самоковци, който се разписа с 12 точки срещу Спартак.

Победа №21 за Рилски в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани