20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Отговорът през второто полувреме е важен

Любомир Киров: Отговорът през второто полувреме е важен

Нападението не ни вървеше, но ще направим някои промени, допълни новият наставник на Рилски спортист

Отговорът през второто полувреме е важен, но миналата седмица загубихме от Шумен и започваме по този начин в Ботевград… Не искам да омаловажавам тима на Шумен. Говорихме си, че ако дадеш на Балкан да се разиграе в неговата зала, след това е много трудно. От това не съм доволен. Да, реакцията е супер. Преди второто полувреме поговорихме малко в съблекалнята, след това излязохме доста по-нахъсано и състава, който имахме, се борихме с такава къса ротация„, бе мнението на новия треньор на Рилски спортист Любомир Киров след поражението от Балкан със 70:81 в мач от 4 кръг в НБЛ. 

Не мога да дам отговор относно контузиите в тима. Това е спорт, случват се тези неща. Тежък период за отбора и за всички, както и за контузените играчи, но все пак това е началото. Алекс Симеонов изкълчи своя глезен. Мисля, че не е сериозно, но ще пропусне няколко дни. Пред нас остава да се подготвяме за следващата седмица“, добави наставникът на самоковци, които са с баланс от 1-3 в шампионата. 

„Нападението не ни вървеше, но ще направим някои промени. Вижте, през второто полувреме моите играчи получиха доста минути и се натрупа умора, трудно е да се вкарва. Бяхме близо да стопим изоставането си до 5 точки, но това е. Продължаваме да се борим. Селекцията e отворен процес, допълни бившият гард. 

„Берое е сериозен отбор, има добър треньор, добри чужденци и българи. Очаква ни тежък мач срещу този съперник, каза още Любомир Киров. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани