18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Моите играчи трябва да разберат, че всяка част е важна

Васил Евтимов: Моите играчи трябва да разберат, че всяка част е важна

Винаги трябва да си на топ ниво и да даваш всичко от себе си, коментира треньорът на Черноморец

“Трябваше ни още едно тяло накрая. Ладериан Грифин получи контузия в адуктора и затова не успях да го използвам през второто полувреме. Той ни е най-добрият защитник и загубихме такъв играч в много важен момент. Както загубихме този мач, така и можехме да го спечелим. Ако топката бе влязла накрая, ставахме герои. Аз предпочитам този мач да го загубим, защото искам играчите да разберат нещо – от първата част те не бяха готови да играят мач срещу Рилски спортист и затова се получи тази разлика. Ние просто не играехме. И второто нещо, от което много ме боли, е че ние губим мача с пореден трагичен и катастрофален процент от наказателната линия. Не може да стреляме 63%. Ако вкараме 3-4 наказателни удара повече, мачът е наш„, коментира треньорът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Рилски спортист с 67:69 в среща от 13 кръг в НБЛ. 

„Второто полувреме показахме страхотен дух и химия. Ако бяха играли така през цялото време, щяхме да си тръгнем с 12-13 точки победа. Моите играчи трябва да разберат, че всяка част от мача е важна. Ще си направят поуките от тази първа част. Не е кой знае каква драма, че сме загубили, още сме на върха. Изпращаме успешна година. Тази загуба идва в неприятен момент, но това е баскетболът. Реал Мадрид също загуби мач в Евролигата. Трябва да се играе сериозно и не трябва да се подценява абсолютно никой. Винаги трябва да си на топ ниво и да даваш всичко от себе си“, 

ПрезGoogle
ИзточникМаx Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани