5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛука Дончич се завърна, но и това не стигна на Далас срещу...

Лука Дончич се завърна, но и това не стигна на Далас срещу Юта (видео)

Руди Гобер спаси кожата на "джазмените" в края на мач №4 от серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лука Дончич се завърна в игра, но и това не се оказа достатъчно на Далас в НБА. Маверикс отстъпиха на Юта с 99:100 като гости, а резултатът в серията от плейофите на Запад отново е равен – 2-2 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич преодоля травмата в прасеца и отново облече екипа на Далас, за да реализира 30 точки плюс 10 борби за дабъл-дабъл. Джейлън Брънсън добави 23 и 5 борби. С по 11 точки останаха Дориан Фини-Смит, Реджи Бълок и Дуайт Пауъл, като последните двама овладяха и по 7 борби.

Джордан Кларксън бе най-резултатен за Юта с 25 точки. Донован Мичъл се разписа с 23, 6 борби и 7 асистенции. Руди Гобер остана със 17 точки и 15 борби.

КЛЮЧЪТ: След като не успяха да отбележат кош в рамките на 3 минути и половина, Джаз все пак поведоха с 95:94, след като Донован Мичъл бе точен 1.27 мин. преди края. Поредни успешни акции на Лука Дончич върна лидерството на на Маверикс за 99:95. Отново Мичъл реализира, а забивка на Руди Гобер 11 секунди преди сирената се оказа достатъчна за пълния обрат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Далас и Юта ще бъде на 26 април.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани