13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАТоронто се спаси от елиминация (видео)

Торонто се спаси от елиминация (видео)

Раптърс с първи успех в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Торонто отказва да се предаде и остава в битката на плейофите в НБА. Раптърс се справиха с Филаделфия със 110:102 у дома, за да намалят до 1-3 победи в серията от първия кръг на елиминациите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Паскал Сиакам даде тон на Торонто с рекордните за себе си в плейофите 34 точки плюс 8 борби и 5 асистенции. Гари Трент Джуниър добави 24. Тадеуш Йънг се включи от пейката с 13 точки, 5 борби и 5 асистенции.

Джеймс Хардън бе най-добър за Филаделфия с 22 точки, 5 борби и 9 асистенции. Джоел Ембийд се отчете с 21 и 8 борби. Тобайъс Харис остана с 15 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: В началото на последната четвърт домакините поведоха с 88:81, но Джеймс Хардън намали пасива на отбора си до 85:90. Раптърс отговориха със серия от 6-0, но Джоел Ембийд я прекъсна с успешни наказателни удари. 3.44 мин. преди края тройка на О Джи Онуноби направи преднината на Торонто 12 точки за 99:87. До финалната сирена канадците не изпуснаха контрола над двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Филаделфия и Торонто ще бъде на 26 април.

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – ФИЛАДЕЛФИЯ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани