7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоОще от светаТОКИО 2020Лука Дончич критичен към себе си: Бях прекалено емоционален, трябва да се...

Лука Дончич критичен към себе си: Бях прекалено емоционален, трябва да се науча да контролирам това

Наистина се гордея с този отбор, но се чувствам зле, заради хората в Словения, сподели гардът

Уважение към Австралия. Играха невероятно и не мога да кажа нищо друго. Имах чувството, че не могат да пропуснат и очевидно заслужават медалите, защото играха по-добре от нас. Наистина се гордея с този отбор, но се чувствам зле, заради хората в Словения. Знам, че всички ни подкрепяха и ние искахме да спечелим, заради тях. Това беше желанието на всички ни. Бяхме прекалено емоционални в последните два двубоя, особено аз. Трябва да се науча да контролирам това. Не е това начинът, по който трябва да се държа. Играхме за нашата нация от 2 млн. души и искахме толкова много този медал. Бяхме далече от семействата си и наистина повярвайте ми дадохме всичко от себе си„, бе мнението на лидера на Словения Лука Дончич, чийто тим финишира четвърти в Токио.

Трябва да не обръщам толкова внимание на това, че се опитват да ме изкарат от равновесие. Аз съм на 22 години и тепърва имам да уча много. Това е техният начин да се опитват да ми влязат в главата. Понякога го допускам, а вината е само моя, каза още гардът, завършил първото си участие на Олимпийски игри като третият с трипъл-дабъл в историята, след като стори това преди два дни.

Австралия дочака своя първи медал от Олимпиада след лекция на Пати Милс

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани