10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоОще от светаТОКИО 2020Луис Скола в Топ 4 на реализаторите на Олимпиади

Луис Скола в Топ 4 на реализаторите на Олимпиади

Наслаждавам се на Игрите, но днес загубихме важен мач и то с много точки, казва крилото на Аржентина

Изумителният дебют на Лука Дончич на Олимпиадата при успеха на Словения над Аржентина със 118:100 измести акцента от постижение на Луис Скола. 41-годишното тежко крило се изкачи до четвъртото място във вечната ранглиста на реализаторите на Игрите с общо 548 точки. 

Срещу словенците Луис Скола бе най-добър за Аржентина с 23 точки, 4 борби, 1 асистенция и 1 чадър за 28 минути. При стрелбата си той бе 9/14 от средно разстояние и 5/7 от линията за изпълнение на наказателни удари. За него това е пето участие на най-големия спортен форум на планетата.

Допреди няколко часа бях много, много развълнуван. В момента всъщност не е подходящото време за това, загубихме много важен мач и то с много точки. Но ще се насладя накрая на момента. Наслаждавам се на Олимпиадата, независимо дали печелим или губим. Игрите са това. Ще се насладя, просто не днес, не точно сега„, сподели след срещата Луис Скола.

Момчето-чудо на Словения мина като уруган през Аржентина с 48 точки (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани