6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаЛитовец смълча Княжеството с тройка в края (видео)

Литовец смълча Княжеството с тройка в края (видео)

Мариус Григонис донесе втора поредна победа на Панатинайкос в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Панатинайкос регистрира втора поредна победа в Евролигата. „Детелините“ удариха Монако с 91:90 като гости в мач от 15 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: ПАО има в актива си 8 успеха и 7 поражения, с което се нарежда на шесто място в класирането на турнира на богатите. Отборът от Княжеството има същия баланс, с което се намира на седма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Костас Слукас завърши със 17 точки за Панатинайкос. Матиас Лесор се отчете с 16. Мариус Григонис вкара 15 точки.

Алфа Диало бе най-резултатен за Монако със 17 точки и 6 борби. Майк Джеймс го последва с 16 и 6 асистенции. Ели Окобо остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: Преди началото на последната четвърт домакините имаха двуцифрен аванс след 67:56. Селекцията на Ергин Атаман обаче нямаше намерение да се отказва и спечели последната четвърт с 35:23, с което стигна до обрат. Ели Окобо не сбърка за 90:88 в полза на Монако, но със сирената Мариус Григонис попари тима от Княжеството с тройка, за да оформи крайното 91:90 в полза на ПАО.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 декември Панатинайкос ще гостува на Армани Милано, докато Монако ще има визита на Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани