10.8 C
София
четвъртък, май 16, 2024
НачалоНБАМинесота прати Финикс във ваканция (видео)

Минесота прати Финикс във ваканция (видео)

"Горските вълци" сложиха точка на спора в серията с 4-0 победи

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Минесота стана първият отбор, който си осигури място на полуфиналите в НБА. „Горските вълци“ приключиха серията срещу Финикс след 4-0 победи, след като взеха и последния мач със 122:116 като гости и продължават напред в елиминациите на Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Едуардс финишира с 40 точки за Минесота, включително 7 тройки, които допълни с 9 борби и 6 асистенции. Карл-Антъни Таунс добави 28 и 10 борби. Джейдън МакДаниелс се отчете с 18 точки.

Девин Букър бе над всички за Финикс с 49 точки, като бе 20/21 от линията за изпълнение на наказателни удари. Кевин Дюрант остана с 33, 9 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите спечелиха битката под двата ринга, като овладяха общо 44 срещу 33 борби за Сънс. Освен това, Тимбърулвс бяха по-точни в стрелбата от далечна дистанция – 15/36 срещу 10/26 за за „слънцата“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Запад Минесота ще се изправи срещу победителя от Денвър/Лейкърс. В серията ще се играе до четири успеха от седем двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани