20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛейкърс преодоляха съпротивата на Финикс (видео)

Лейкърс преодоляха съпротивата на Финикс (видео)

Леброн Джеймс с 32 точки за "езерняците"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс постигнаха втори пореден успех над Финикс в НБА този сезон. „Езерняците“ отказаха съперника със 122:119 като гости, за да регистрират първа победа в група А на Западната конференция в новия турнир на лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс приключи с 32 точки, 11 борби и 6 асистенции за Лейкърс, но получи лека травма в левия крак в първата част, като все пак остана в игра. Ди`Анджело Ръсел добави 19 и 9 асистенции. Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 11 борби.

Кевин Дюрант бе най-резултатен за Финикс с 38 точки, 9 борби и 5 асистенции. Брадли Бийл завърши с 24. Юсуф Нуркич остана с 14 точки, 9 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха преднина от 7 точки в края на третия период за 96:89 след като Кевин Дюрант се отчете с 15 точки в него. В последната четвърт Лейкърс направиха серия от 16-2, за да обърнат за 105:98 в своя полза. След това Сънс намалиха пасива си до 2 точки на няколко пъти, но Леброн Джеймс, Кам Редиш и Антъни Дейвис подпечатаха успеха на тима от Ел Ей, който спря серия от три поредни загуби.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 ноември Лейкърс ще играят срещу Портланд, докато същият ден Финикс ще има за съперник Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани