10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано матира Жалгирис в Каунас (видео)

Армани Милано матира Жалгирис в Каунас (видео)

Историческо постижение за Кайл Хайнс в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано се върна към победите в Евролигата, след като надви Жалгирис със 74:70 като гост в отложен мач от 17 кръг. Селекцията на Еторе Месина е с баланс от 16-7 и заема трето място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент, докато литовците имат 3 успеха и 19 поражения и са последни.

НАЙ-ДОБРИ: Малкълм Дилейни завърши с 20 точки за Армани Милано. Трой Даниелс добави 15. Кайл Хайнс бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 11 точки и 10 борби. Серхио Родригес вкара 10 плюс 5 асистенции.

Лукас Лекавичиус бе най-резултатен за Жалгирис с 16 точки и 5 асистенции. Тайлър Каванa остана с 13 и 6 борби.

И ОЩЕ: Кайл Хайнс постави името си със златни букви в историята на Евролигата. 35-годишният баскетболист излезе начело във вечната ранглиста по борби в нападение в турнира на богатите. Крилото остави в миналото постижението на легендата на Реал Мадрид Фелипе Рейес от 705 борби в нападение.

КЛЮЧЪТ: 5 минути преди края резултатът бе равен – 64:64. Малкълм Дилейни обаче не се забави и даде тон на Армани Милано за серия от 8-1, в която участваха още Кайл Хайнс и Серхио Родригес, а това бе достатъчно за успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 февруари Армани Милано ще приеме Баскония, а Жалгирис ще гостува на Монако. 

СТАТИСТИКА ОТ ЖАЛГИРИС – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани