8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс преодоляха пасив от 27 точки и биха Далас (видео)

Лейкърс преодоляха пасив от 27 точки и биха Далас (видео)

3 поред за "езерняците" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс записаха трета поредна победа в НБА. „Езерняците“ обърнаха Далас след 111:108 като гости, с което достигнаха до общо 29-ти успех в най-силното първенство в света през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл за Лейкърс – 30 точки и 15 борби. Леброн Джеймс добави 26 и 8 борби. Денис Шрьодер приключи с 16 точки и 8 асистенции. Джаред Вандербилт също стигна до двойните показатели – 15 и 17 борби.

Лука Дончич бе най-резултатен за Далас с 26 точки, 9 борби и 5 асистенции. Кайри Ървинг остави срещу името си 21, 11 борби и 5 асистенции. Тим Хардуей Джуниър вкара 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс не се притесниха дори от пасив от 27 точки, допуснат в средата на втората част. В последната четвърт срещата се превърна в трилър, преминал през 13 смени на водачеството, но в нея дуото Антъни Дейвис и Леброн Джеймс се развихри, за да изведе гостите до 33:27 и до успеха с крайното 111:108.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 март Лейкърс ще спорят с Мемфис, докато същия ден Далас ще има за съперник Индиана.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани