17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛейкърс не оставиха шансове на Атланта (видео)

Лейкърс не оставиха шансове на Атланта (видео)

"Езерняците" спряха серия от две поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс прекратиха серия от две поредни загуби в НБА. „Езерняците“ победиха Атланта със 136:105 у дома, с което достигнаха до 13-ти успех в последните си 20 мача в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: ДиАнджело Ръсел бе много полезен за Лейкърс и оформи дабъл-дабъл – 27 точки и 10 асистенции. Леброн Джеймс добави 25, 7 борби и 10 асистенции. Антъни Дейвис се разписа с 22 точки, 15 борби и 6 асистенции.

Джейлън Джонсън бе най-резултатен за Атланта с 25 точки и 9 борби за Атланта. Богдан Богданович вкара 17. Дейонте Мъри също стигна до двойните показатели – 13 точки и 10 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Тимът от Ел Ей постепенно се отдръпна от съперника, като демонстрира успеваемост в стрелбата от игра 60% през първото полувреме. ДиАнджело Ръсел реализира четвъртата си тройка, за да увеличи аванса на Лейкърс до 111:86 в края на третия период и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 март Атланта ще играе срещу Финикс, докато ден по-късно Лейкърс ще приемат Филаделфия.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани