9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАЛейкърс наложиха волята си над Ню Орлиънс (видео)

Лейкърс наложиха волята си над Ню Орлиънс (видео)

Победа №27 за "езерняците" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс се завърна в игра, а Лос Анджелис Лейкърс спечелиха за втори път в последните си 6 мача в НБА. Пред своята публика „езерняците“ надиграха Ню Орлиънс със 120:102, за да достигнат до общо 27-ма победа в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис завърши с 28 точки, 10 борби и 5 асистенции за Лейкърс. По 21 добавиха Леброн Джеймс и Ди`Анджело Ръсел, като първият допълни актива си и с 6 борби и 6 асистенции. Денис Шрьодер се отчете с 10 точки.

Брандън Инграм бе най-резултатен за Ню Орлиънс с 25 точки. Си Джей Маккалъм приключи с 22, 6 борби и 9 асистенции. Уили Ернангомес остана с 14 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините показаха по-добра успеваемост в стрелбата от игра – 53% срещу 43.8% за съперника. Освен това, Лейкърс направиха и повече асистенции – 32 срещу 24 завършващи подавания за Ню Орлиънс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 февруари Лейкърс ще излязат срещу Голдън Стейт, докато Ню Орлиънс ще спори с Торонто.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ПЕЛИКАНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани