13.9 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоНБАЛейкърс елиминираха Финикс и се класираха на полуфиналите на НБА Къп (видео)

Лейкърс елиминираха Финикс и се класираха на полуфиналите на НБА Къп (видео)

Леброн Джеймс с 31 точки, 8 борби, 11 асистенции и 5 откраднати топки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс наниза 15 от общо 23-те точки на Лос Анжелис Лейкърс в последната четвърт, а неговият тим се класира на полуфиналите в турнира на НБА. На свой терен „езерняците“ отказаха Финикс със 106:103 и продължават напред в елиминациите.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс даде тон на Лейкърс с 31 точки, 8 борби, 11 асистенции и 5 откраднати топки. Антъни Дейвис също стигна до двойните показатели – 27 и 15 борби. Остин Рийвс се отчете с 20 точки и 6 борби.

Кевин Дюрант бе най-резултатен за Финикс с 31 точки и 7 борби. С по 21 финишираха Девин Букър и Грейсън Алън, като първият добави към сметката си и 11 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Девин Букър намали изоставането на Финикс до 101:102, но тройка на Остин Рийвс даде глътка въздух на Лейкърс. Кевин Дюрант бе точен за 103:105, но успешен наказателен удар на Антъни Дейвис сложи точка на спора с крайното 106:103.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 декември Лос Анджелис Лейкърс ще се изправят срещу Ню Орлиънс в следващия етап на НБА Къп. Срещата ще бъде в Лас Вегас.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани