20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАОтвъд океана очакват Везенков да се впише в нападението на Сакраменто

Отвъд океана очакват Везенков да се впише в нападението на Сакраменто

Журналистът от The Athletic Антъни Слейтър постави българина до стрелец като Клей Томпсън

Журналистът от The Athletic Антъни Слейтър сподели какво смята за трансферите на Сакраменто в НБА през това лято. Самият той е на мнение, че Александър Везенков ще се впише много добре в нападението на „кралете“.

„Не искам да кажа, че Везенков се натъква на система, която е перфектна за него, направена от Майк Браун и след трейда на Домантас Сабонис в Сакраменто. Те напълно преобразиха нападението си в такова, което е подходящо за него. Той имаше 275 точки с 26 дрибъла, нещо като Клей Томпсън. Не мисля, че той ще реши проблемите на Кингс в защита на крилата, но смятам, че ще се впише много добре в тяхното нападение, смята Слейтър.

Александър Везенков се договори с Кингс за три години, което ще му донесе около $20 млн. През есента той ще стане вторият българин, който ще играе в НБА, след легендата Георги Глушков, който понастоящем е начело на БФБ.

Очаква се Александър Везенков да се присъедини към Сакраменто в края на август.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани