11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Този приз ни задължава да продължаваме да играем на високо...

Димитър Ангелов: Този приз ни задължава да продължаваме да играем на високо ниво

Смятам, че това ще е едно от най-равностойните първенства, заяви треньорът на Левски

Димитър Ангелов заяви, че очаква надпреварата в НБЛ да бъде интересна до самия край на сезона. Утре “сините” посрещат Берое от 19.00 ч. в зала “Триадица” в среща от 30 кръг. Двата състава в момента заемат съответно шесто и седмо място във временното класиране. 

За мен тази награда беше страхотна изненада. Не очаквах, но съм много приятно изненадан. Благодаря много за това, че трудът ми, този на състезателите и на всички в клуба е оценен. През този месец показахме лицето, което трябва и което искаме Левски да показва. Спечелването на Купата бе своеобразен връх на нашите усилия до момента. Този приз ни задължава да продължаваме да играем на високо ниво”, каза Димитър Ангелов по повод наградите за Отбор и Треньор №1 на месец март. 

До края на редовния сезон ни остават четири мача – домакинства на Берое, Академик Пловдив и Ямбол, както и гостуване на Шумен. Аз и преди казах, че ние сме отбор, който може да победи всеки. Ние ще сме някъде между пето и седмо място в класирането. За нас няма значение срещу кой отбор от по-предно класираните ще играем. Вече започваме да работим и по някои неща за плейофите. В началото на сезона целта ни беше да надграждаме постепенно, но така се получиха нещата, че вече постигнахме резултати. Може би това, че нашето ръководство не ни е поставило конкретни цели, ни дава възможност да играем освободено. Но самото име на Левски задължава. Мисля, че отборите в първата осмица са изключително равностойни и в плейофите са възможни всякакви изненади. Смятам, че това ще е едно от най-равностойните първенства”, добави наставникът на “сините”.  

Берое е труден противник. Неслучайно скоро победиха Балкан като гости. Няма да ни е лесно, но се надявам да покажем добра игра в защита. Благодаря и на хората, които идват да ни гледат в залата, защото след Купата интересът към нас се повиши и зала “Триадица” започна да се пълни. Надявам се и утре да стане хубав мач”, завърши Димитър Ангелов.  

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани