7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаЛевски Лукойл ще научи съперниците си за квалификацията в ШЛ след два...

Левски Лукойл ще научи съперниците си за квалификацията в ШЛ след два дни (видео)

Жребият ще бъде в сряда по обяд

Левски Лукойл ще разбере срещу кого ще играе в квалификацията за Шампионската лига след по-малко от два дни. От ръководството на надпреварата обявиха, че жребият за пресявките и за редовния сезон ще бъде на 7 юли (сряда) от 12.00 ч. на обяд.

Шампионът на България ще бъде един от 24-те тима в квалификацията. Останалите състави можете да намерите тук. Пресявките ще преминат през три кръга, които ще бъдат между 13 и 17 септември.

След изиграването им, само 4 тима ще си проправят място до редовния сезон в Шампионската лига през 2021/2022, който стартира на 4 октомври. Там те ще попаднат с още 28 тима в четири групи с по осем състава. Победителите в тях ще се класират директно за 1/8-финалите. Вторият и третият от всяка група ще се борят за останалите осем места в плейофни серии до 2 победи от три мача. 

Топ 16 в турнира ще се проведе в групова фаза за втора поредна година, но през новия сезон ще има 1/4-финали и плейофи, вместо Финална осмица, с каквато завършиха последните два сезона. Победителят ще получи наградата от 1 млн. евро.

Ето къде можете да проследите жребия за квалификацията и редовния сезон в Шампионската лига, в сряда:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани