7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориАтака и срещу Йокич

Атака и срещу Йокич

В Сърбия дадоха пример с капитана на женския национален отбор Йелена Брукс, която игра само три месеца след раждането на детето си

Провалът на Сърбия на олимпийската квалификация повлече вълна от критики към селекционера Игор Кокошков и играчите от националния отбор. В западната ни съседка обаче не са забравили и за отказа на Никола Йокич да бъде част от състава за мачовете в Белград.

В социалните мрежи феновете си задават въпроса как така Йокич не може да играе, докато капитанът на женския национален отбор на Сърбия Йелена Брукс се завърна на паркета само три месеца след раждането на своето дете. Тя изведе тима си до златото на Евробаскет 2021 преди около седмица.

За съжаление, това е момент, в който трябва да заявя, че не мога да играя за Сърбия, въпреки желанието ми. Това е моята позиция„, сподели преди около месец Никола Йокич, който отдаде решението си на умората след тежкия сезон в НБА.

Съсипиха сърбите от критики след провала в олимпийската квалификация

Италия шокира Сърбия насред Белград (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани