10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Константин Тошков: Желанието, което ние показахме, ни даде шанс...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Константин Тошков: Желанието, което ние показахме, ни даде шанс да се държим равностойно

Ще даваме всичко от себе си във всеки мач, допълни гардът на Ямбол

Разбира се, че си вярвахме. Ние дойдохме с нагласата да не се предаваме и да дадем всичко от себе си. Да, факт е, че Балкан е втори в класирането и е доста по-класен отбор от нас, но желанието, което ние показахме и това, че не се отказахме, ни даде шанс да се държим равностойно до края на мача„, каза баскетболистът на Ямбол Константин Тошков след загубата от Балкан със 79:90 в мач от 1/4-финалите за Купата.

Чувствам се много добре, малко съм изморен. Засега коляното ми е добре, надявам се да е добре. Ще видим в следващите дни. Когато сме по-малко, знаем, че не можем да разчитаме на някой да влезе от пейката и да замени другия. Това ни дава една мотивация и ни мобилизира един към друг. Тогава започваме да играем по-отборно“, добави гардът, който се отчете с 16 точки за ямболии.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Балкан пребори Ямбол и отива на полуфинал за сблъсък с Левски

Ще даваме всичко от себе си във всеки мач. Не мога да кажа дали ще побеждаваме във всяка среща, но важното е да се раздаваме така, както го направихме срещу Балкан“, пожела си играчът на Ямбол.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани