18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тони Дечев: При 100 точки няма как да говорим...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тони Дечев: При 100 точки няма как да говорим за защита

Момчетата някак си много рано прегоряха, коментира наставникът на Ямбол

Играта ни в защита не се получи. При положение, че сме получили 100 точки, от които 53 на полувремето, значи не сме играли в отбрана. През първото полувреме бяхме много зле в играта на пик енд рол. Кийт Бенсън ни вкара 26 точки с елементарно нападение, което имат Левски. Пробвахме различни защити, но просто нищо не се получаваше“, коментира пред Max Sport представянето на своя Ямбол треньорът Тони Дечев в полуфиналите за Купата.

Според мен, момчетата някак си много рано прегоряха. Много от тях за първи път в живота си играят полуфинал. Това са неща, които аз знам. Просто през цялото време им говорех, че не искам да виждам хора, които са се отказали. За съжаление видях такива, но се надявам, че имаме време и до края на шампионата и това ще оправим„, добави наставникът на ямболии, които отстъпиха пред столичани след 84:100.

На всеки се случва да изпусне. Само че след всяка наша грешка или пропуск следва бърза атака. С това не успяхме да се справим. Ако бяхме поставили двубоя в по-ниско темпо, поне нямаше да бъде този резултат, а щеше да бъде в някакви по-нормални граници. При 100 точки няма как да говорим за някаква защита. Това не се получи в целия ни турнир. И вчера не успяхме да играем в отбрана, както трябвa“, завърши Тони Дечев.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Левски Лукойл на финал за четвърта поредна година

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани