8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияКръстомир Михов: Уверен съм, че ще продължаваме да показваме това лице

Кръстомир Михов: Уверен съм, че ще продължаваме да показваме това лице

След почивката демонстрирахме една идея повече характер, сподели гардът на Академик

„Започнахме много добре този мач, смятам, че нищо не се промени през второто полувреме. Просто след почивката показахме една идея повече характер, останахме заедно до края и това беше най-важното. Преходът от защита в нападение изглеждаше по-добре след паузата. Рилски нямаше ден в стрелбата, което на нас ни отвори пътя за бързи атаки. Възползвахме се много добре от това„, сподели баскетболистът на Академик Кръстомир Михов след успеха над Рилски спортист с 69:65 в мач от 7 кръг в НБЛ.

Настроението е много добро, горди сме, че показахме характер и сърце. Уверен съм, че ще продължаваме да демонстрираме това лице и гледаме напред. Надявам се с всеки мач да показвам повече неща„, добави гардът, който остави на сметката на пловдивчани 11 точки в срещата.

Миньор 2015 може да не е от класата на Рилски, но изобщо не е отбор за подценяване. Показа много добра игра в последните си мачове, няма да подценим перничани“, каза още младежкият национал.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани