10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКрис Минков: Важно е, че сега ще отидем за Файнъл Фор с...

Крис Минков: Важно е, че сега ще отидем за Файнъл Фор с настроение след тази победа

Едно огромно благодаря на феновете за подкрепата, сподели крилото на Балкан

“Тенденция е всичките ни мачове с Левски в последните години да са нервни. Не бих казал, че има мач срещу тях, който да не е такъв. При този резултат е ясно, че ги надиграхме със защита. Лошото е, че ни взеха много борби в нападение и мисля, че това е основното нещо, върху което трябва да работим. Няма кой знае какво значение, че сме ги победили пет пъти. Важно е, че сега ще отидем за Файнъл Фор с настроение след тази победа. Не мисля, че между Балкан и Левски победата има психологически значение. Трябва да отчетем, че те бяха и без най-важния си играч“, споделя баскетболистът на Балкан Крис Минков след победата над столичани със 74:68.

„На феновете искам да кажа огромно благодаря за подкрепата. Не знам какво друго мога да им кажа. Те са с нас цял сезон. На мен ми е четвърта година тук и тези фенове винаги са били с нас, дори в моментите, в които може би не сме го заслужавали. Едно огромно благодаря към тях. Със сигурност щом сме се класирали на Файнъл Фор, всеки би искал да спечели, дори не само да играе финал. От трите израелски отбора бих казал, че Макаби Хайфа е най-преодолим. Имахме доста проблеми срещу другите два отбора, въпреки че победихме и Ирони Нахария в Ботевград. Мисля, че срещу този отбор имаме най-големи шансове за победа. Във втория мач играхме с доста осакатен състав и мисля, че ако бяхме дори с един играч повече в ротацията, щяхме да ги победим отново“, смята крилото на ботевградчани, който вкара 11 точки срещу Левски.

Балкан приключи редовния сезон с успех в дербито на кръга в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани