5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Тази загуба няма никакво значение

Чавдар Костов: Тази загуба няма никакво значение

Аз съм за това - по-добрият отбор да побеждава, казва гардът на Левски

„Не ни достигна агресия и желание да вземем всяка топка. Нашият отбор е доста здрав физически. Мисля, че можем да преборим абсолютно всички отбори в лигата, но това нещо не го показваме предимно в защита. Много меко играем, независимо че те не са вкарали много точки, техните точки се получават много лесно. Ние не сме отбор, който иска да побеждава в мачовете си с нападение. Така че сме концентрирани изцяло върху защита и трябва колкото е възможно по-бързо да изчистим тези грешки, за да може да имаме успех в следващите мачове“, бе мнението на гарда на Левски Чавдар Костов след срещата в Ботевград.

Мисля, че тази загуба няма никакво значение. Видяхте, че преди полуфинала за Купата бяхме загубили четири мача, но тогава ги победихме. Тези двубои винаги са интересни, получават се доста интересни за гледане. Мисля, че и този път стана много хубав мач. Надявам се да се подготвим добре и да покажем една по-добра игра, живот и здраве, в полуфинала с Балкан. Надявам се Берое да изчисти проблемите си и всички момчета да са здрави, за да могат да се получат хубави мачове в четвъртфиналите. Както ние да използваме максимума от този мач, така и те да могат да се преборят, ако имат шанс, да отидат те на полуфинал. Аз съм за това – по-добрият отбор да побеждава. Това трябва да се показва на терена, така че пожелавам успех на Берое. Дано да са в пълен състав и да се получат едни хубави мачове“, казва още баскетболистът, който остави на сметката на столичани 18 точки срещу Балкан.

Балкан приключи редовния сезон с успех в дербито на кръга в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани