16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКрисчън Джоунс: Искам да помагам на отбора да печели

Крисчън Джоунс: Искам да помагам на отбора да печели

Искам да съм полезен в защита и да вземем титлата, споделя новото попълнение на Балкан

Благословен съм, че успях да напусна Украйна в тази обстановка там и се радвам, че успях да си намеря нов отбор. Сега просто искам да се адаптирам към новия си тим, да се сработя със съотборниците ми и гледаме мач за мач. Трудно беше в Украйна да мислиш за баскетбол, това е нещо, което няма нищо общо със спорта. Сега просто трябва да се концентрирам върху Балкан. Благодаря на Небойша Видич за хубавите думи за мен, така са ме възпитали – да бъда добър човек„, сподели новото попълнение на Балкан Крисчън Джоунс след успеха на Академик Пловдив със 79:63.

Като играч ще давам всичко от себе си във всеки един мач. Ще опитам да помагам на колегите си и да се раздавам, за да печелим. Поговорихме няколко пъти с треньора, доколкото чух той е много добър. Преди да пристигна тук, видях, че отборът ми е на второ място в класирането. Искам да съм полезен с играта си в защита и да дам максимума, за да може Балкан да вземе титлата„, добави американецът, който се разписа с 15 точки, 4 борби, 3 асистенции и 1 открадната топка за 22 минути при дебюта си в НБЛ.

Балкан сложи край на втората фаза в НБЛ с победа

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани