3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Не е сериозно да допуснем 18 грешки

Небойша Видич: Не е сериозно да допуснем 18 грешки

Трябва ни още време, заяви треньорът на Балкан

Не съм доволен. Не е сериозно да допуснем 18 грешки, нямахме добра стрелба. Не останах впечатлен от показаното в нападение. В съблекалнята казах, че бяхме като ферари, което редуваше между първа и втора скорост. Когато стигнем до трета и четвърта, ще стане добре за всички, особено за хората в Ботевград„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след победата над Академик Пловдив със 79:63.

„Щеше да е прекалено, ако бяхме направили още грешки от гледна точка на трансферите. Знам какво ни липсва, познавам отбора. Мисля, че Крисчън Джоунс е много добро попълнение и сега трябва да го покаже на паркета. Гледах му мачовете през този сезон и говорих с треньора на Химик, който е украинец и знае сръбски. За мен беше важно да знам какъв е неговият характер. Преди мача казах, че той е добро момче, това е предпоставка за всичко останало„, добави специалистът, чийто тим е втори с баланс от 14-4.

„Не мога да кажа на колко процента се намира отборът, това не е математика. Трябва ни още време, за да поправим грешките си. Ще се получи“, завърши Небойша Видич.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани