13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАКристапс Порзингис блести в официалния си дебют за Бостън в НБА (видео)

Кристапс Порзингис блести в официалния си дебют за Бостън в НБА (видео)

30 точки за латвиеца в първия му официален мач за Селтикс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кристапс Порзингис показа срещу един от бившите си отбори Ню Йорк защо новият му тим Бостън е сред фаворитите за златото в НБА през 2023/2024. Латвиецът наниза 30 точки, включително 5 тройки, гарнирани с 8 борби в първия си официален мач за Селтикс, които взеха победа над Никс със 108:104 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм бе много полезен за “келтите” след 34 точки и 11 борби. Дерик Уайт и Джейлън Браун приключиха съответно с по 12 и 11 точки.  

Ар Джей Барет и Имануел Куикли бяха най-добри за Никс с по 24 точки. 

КЛЮЧЪТ: С изявите си в този мач Кристапс Порзингис влезе в историята на Бостън като играчa с най-резултатен дебют. Два успешни наказателни удара на центъра и още два такива от страна на Пейтън Причард гарантираха успеха на Бостън в последните 29 секунди на срещата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой на Бостън в НБА ще бъде на 28 октомври от 2.30 ч. срещу Вашингтон. По същото време Ню Йорк ще излезе срещу Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани