Васил Евтимов: Целта ни беше да се върнем към победния ни път

Продължаваме напред, допълни треньорът на Черноморец

369

„Имахме възможност да вкараме още повече от тези 114 точки, но накрая младите избързаха с шутовете, искаха да вкарат те кош все пак са на по 15-16 години. Без проблем можехме да вкараме 120 точки, защото даже на полувремето имахме 65 точки, но това не ни беше целта. Целта ни беше да се върнем към победния ни път. Поздравявам момчетата на Черно море Тича, защото те наистина имаха много контузени играчи, но стиснаха зъби играха докрай. Но в крайна сметка тази победа беше очакваща за нас. Защото в този момент ние сме по-класният отбор и се опитах всички горе-долу да играят еднакви минути, защото в събота имаме отново мач и не исках никой да го претоварвам“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над варненци със 114:71 в мач от НБЛ.

„Генерално съм доволен от това, което показаха момчетата. Продължаваме напред. Това е нашата 17-та победа и чакаме мача срещу Берое в събота. Берое е труден съперник, даже за последен път като играхме с тях, това ни беше последна загуба тук в тази зала, но тогава имахме много контузени. Но наистина Берое е труден съперник. Не искам да ги подценявам, но на нас ни трябва да се подготвим за плейофите. Затова наблегнахме на защитата, защото мачовете в плейофите ще се спечелят със защита, а не с нападение“, допълни наставникът на бургазлии, които са с баланс от 17-11 и са четвърти.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияОреолуапо Идоу: Беше трудно без един от лидерите ни
Следваща статияНиколай Георгиев: Получаваха ни се нещата
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."