5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългари в чужбинаКонстантин Костадинов привлече вниманието на носителя на трофея в Шампионската лига

Константин Костадинов привлече вниманието на носителя на трофея в Шампионската лига

Тенерифе иска българския национал

Константин Костадинов е направил сериозно впечатление на един от най-дoбрите отбори в Испания – Тенерифе. Според Basketinsular.net, носителят на трофея в Шампионската лига иска да привлече в редиците си национала.

203-сантиметровото крило се представя доста силно напоследък в испанската лига LEB Oro, където през 2021/2022 играе за Палмер Палма. В общо 32 изиграни мача през сезона българинът записва средно по 9.8 точки, 4.1 борби и 0.5 асистенции.

Преди това Константин Костадинов бе част от школата на испанския гранд Реал Мадрид, където трупа опит с подрастващите формации в продължение на няколко години. Първите си стъпки в играта прави в школата на Делфин в Бургас.

Константин Костадинов е част от националния отбор на България, с който участва и в световните квалификации. Дебютът му за представителния ни тим бе в европейската квалификация срещу Босна и Херцеговина през февруари 2021 г. в Рига.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани