8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияКоча Йовович: Ще опитаме да спечелим в Бургас заради феновете

Коча Йовович: Ще опитаме да спечелим в Бургас заради феновете

Не започнахме толкова добре, колкото очаквахме, но това е баскетболът, допълва гардът на Спартак

„Мачът в Бургас беше по-лесен. Бяхме наясно, че те ще дойдат и ще се борят. В тази фаза не е важно дали губиш с 20 точки и с 1. Все пак е поражение. Не започнахме толкова добре, колкото очаквахме. Но това е баскетболът. В неделя ще отидем в Бургас и ще направим всичко възможно, за да победим„, каза след загубата на своя Спартак от Черноморец с 84:85 Коча Йовович.

Относо атмосферата в залата, това беше лудост. Искам да благодаря на фенове. Те ни вдигнаха, когато изоставахме с 8-9 точки в последната четвърт, за да се доближим на 1. Мисля, че това бе най-посетеният ни мач през сезона тук, за съжаление не успяхме да победим, заради тях. Ще опитаме да сторим това в Бургас„, добави гардът на плевенчани.

Не знам какво да очаквам от третия мач. В първия играхме много добре. Не мисля, че можем да го повторим. Може би третият двубой ще бъде подобен на този, с много битка. И двата отбора ще се борят, защото полуфиналът е нещо голямо. Със сигурност няма да е лесно„, завърши Коча Йовович.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани