11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Играхме практично

Небойша Видич: Играхме практично

Доволен съм от младите момчета, заяви треньорът на Балкан

В Шумен работят сериозно, имат сериозни треньори. С Маркъс Майърс играят отлично, затова не сме изненадани. Това е баскетбол. Ние играхме практично, без да използваме титулярите в края, защото за нас предстоят много важни битки. Трябва да имаме и малко почивка, така че нормално се разви мача. Доволен съм от младите момчета в Балкан, но не всички проявиха характер. Искам само да добавя още нещо. Нямах време да видя града, но имате много хубава зала, много е чисто, много културни хора. Мисля, че е хубаво да се живее в Шумен, така ми се струва. Желая на Шумен да продължи с подкрепата на баскетбола“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над новака в НБЛ със 73:67.

20-та победа за Балкан в НБЛ (видео)

Ето и какво каза за срещата баскетболистът на Балкан Дерик Маркс:

„Мисля, че мачът бе тежък, но ние успяхме да го затворим с победа. Понякога трябва да се опиташ да вземеш победата в тези мачове, но в същото време трябва да продължим да подобряваме нещата, да се развиваме в такива мачове. Ние преследваме две титли, така че трябва да имаме предвид и тежката програма. Младите момчета в отбора се включиха добре и дадоха възможност на опитните да си починем. Те направиха това, което трябваше да се направи и да затворим мача успешно.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани