12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър отказал оферта на ПАО преди време

Коди Милър-Макинтайър отказал оферта на ПАО преди време

Това се е случило през 2020/2021, когато гардът е част от Партизан

Баскетболистът на Баскония и националния ни отбор Коди Милър-Макинтайър призна, че е получил предложение от Панатинайкос преди време. Самият той говори за това в подкаст на сайта Basketnews.com.

Според информацията, това се е случило през 2020/2021. Тогава 191-сантиметровият играч носи екипа на Партизан.

Никой не очакваше да играя добре в Баскония след две много трудни години. Исках да се кача на сцената на Евролигата и да съм на най-високо ниво. Имах възможност за това и преди, но отказах предложение, което имах. Така че, когато получих нов шанс, трябваше да приема“, заяви Коди Милър-Макинтайър.

Бях в Партизан. Имах много добра година с отбора и пристигна оферта от Панатинайкос. Писмено предложение. Договорът беше готов, всичко беше готово. Въпреки това останах верен на отбора и подписах двугодишно удължаване. Взех предвид, че гоним шампионата и усетих, че тимът може да се справи още по-добре. Харесвах Сърбия, харесвах феновете и исках да се боря тогава със ситуацията, а не да си тръгна“, добави американецът с български паспорт.

„Обадиха ми се от Панатинайкос в четвъртък и ми казаха да съм там в неделя или понеделник. Този сезон имаха трима или четирима гардове, така че отказах предложението и им казах, че съм добре“, казва още националът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани