18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър най-полезен за Баскония в Евролигата (видео)

Коди Милър-Макинтайър най-полезен за Баскония в Евролигата (видео)

Гардът с 20 точки срещу Барселона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония записаха трети пореден успех в Евролигата. На свой терен гардът и съотборниците му надиграха Барселона с 94:71 в среща от 8 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Селекцията от Витория е с баланс от 4-4 и се намира на 10-то място в класирането, докато каталунците са с 6 победи и 2 загуби на втора позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър се представи отлично за Баскония, като реализира 20 точки плюс 4 борби, 7 асистенции и 2 откраднати топки за 28 минути в игра. При стрелбата си националът на България бе 3/4 от средно разстояние, 4/6 от тройката и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари. Така той се превърна в най-полезния играч на тима си в срещата.

От неговите колеги Маркъс Хауърд бе най-добър с 26 точки. Чима Монеке се отчете с 19 и 5 борби.

Николас Лапровитола бе най-резултатен за Барселона с 14 точки. Оскар да Силва остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Домакините дадоха само една част на съперника – третата след 24:15, а в останалите държаха нещата под контрол. Освен това, Коди Милър-Макинтайър и компания бяха по-точни в стрелбата от средна дистанция – 57.6% срещу 37.5% за селекцията на Жорди Гримау.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще излязат срещу АСВЕЛ, докато Барселона ще премери сили с Валенсия същия ден.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани