17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър: Благодарен съм на треньора, че вярва в мен (видео)

Коди Милър-Макинтайър: Благодарен съм на треньора, че вярва в мен (видео)

Развълнуван съм от това, което предстои, добави гардът на Баскония

Коди Милър-Макинтайър подобри рекорда за най-много асистенции в мач от Евролигата, правейки 20 за успеха на своя Баскония над АСВЕЛ с 94:80 в четвъртък вечер. Българският национал регистрира и едва четвъртия трипъл-дабъл в историята на турнира, завършвайки с 11 точки, 11 борби и 20 асистенции за 36 минути на терена и коефициент 42.

Развълнуван съм, че победихме. Съотборниците ми свършиха отлична работа при стрелбите, те свършиха трудната част и съм им благодарен“, заяви американецът с български паспорт за официалния сайт на Евролигата.

„Благодарен съм и на треньора, че вярва в мен. Развълнуван съм от това, което предстои“, добави 29-годишният Милър-Макинтайър, който подобри предишното най-добро постижение от 19 асистенции, дело на Стефан Йович и Факундо Кампацо.

Гардът направи и рекорд с подадените асистенции за едно полувреме с 12 още през първите 20 минути на двубоя с АСВЕЛ.

„Това означава много, особено за мен. Чувал съм, че хората ме обвиняват, че не съм добър пойнт гард. Съотборниците повярваха в мен. Надявам се хората да видят, че това е естествената ми позиция“, каза още баскетболистът, който преди бе правил 15 асистенции.

Съотборниците ми казаха да продължа, когато вече се уморявах. Благодаря им“, завърши Коди Милър-Макинтайър.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани