11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАКлипърс оцеляха срещу Чикаго (видео)

Клипърс оцеляха срещу Чикаго (видео)

"Ножиците" с шести успех в последните си седем мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс достигнаха до шести успех в последните си седем мача в НБА. „Ножиците“ се справиха с Чикаго със 108:103 като гости и вече са с баланс от 29-25 на четвъртото място в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд се отчете с 33 точки, 5 асистенции и 5 откраднати топки за Клипърс. Норман Пауъл се включи от пейката с 27. Пол Джордж бе близо до трипъл-дабъл – 16 точки, 10 борби и 7 асистенции.

Никола Вучевич бе най-добър за Чикаго с 23 точки и 14 борби. ДеМар ДеРоузън добави 20 и 5 асистенции. Зак Лавин остана с 18 точки, 14 борби и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха аванс от 3 точки за 85:84 в края на третия период, но така и не успяха да го направят комфортен. Булс стояха близо до съперника и през последната четвърт, а 1 минута преди края намалиха до 1 точка след успешен наказателен удар на Зак Лавин. 4 поредни точки на Норман Пауъл и Кауай Ленърд подпечатаха успеха на Клипърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Клипърс ще излязат срещу Милуоки, докато Чикаго ще има за съперник Шарлът.

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани